Галузь знань |
|
20 Аграрні науки та продовольство |
|
Спеціальність |
|
204 Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
Освітня програма |
|
Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва |
Кваліфікація |
|
Фаховий молодший бакалавр з технології виробництва та переробки продукції тваринництва |
Форма навчання |
|
Денна |
Термін навчання: |
|
Вступні іспити
|
на базі 9 класів - 3 р. 10 міс. |
|
Співбесіда з дисципліни українська мова |
на базі 11 класів - 2 р. 10 міс. |
|
Співбесіда, або сертифікати ЗНО (2020-2021), або НМТ (2022-2023) з дисциплін: українська мова,
математика, або історія |
|
|
|
Про спеціальність